Expositie Walter Spek en Harry Arling aan boord van de Arma 20-22 december 2013

walter_werkDecember staat in het teken van de expositie die plaats vindt tijdens Winterwelvaart 20 – 22 december. Dit keer hebben we gekozen voor een andere invulling van de expositie. We wilden het experiment meer kans geven. Het is tenslotte een tijd van veel verandering. We zijn in gesprek gegaan met Walter Spek, een door de wol geverfde reclameman. Walter Spek heeft een ambitieus project omarmd waarin hij verschillende technieken aanwend om het thema zee in facetten weer te geven op een doek van 5 meter breed en 1.45 hoog.
BootAuto_thumbDaarnaast tonen wij werk van Harry Arling die ons altijd heeft verbaasd met zijn sci-fi objecten. Een aantal van zijn laatste werken is te zien aan boord. Harry Arling begon in 1989 met het bouwen van zijn SF achtige voertuigen, die een jaar later een naam kregen nl Kosmotroniks. Harry Arling was altijd een verwoed modelbouwer, en daar stamt het Kosmotroniks idee vanaf. Het zijn ruimtelijke objekten(voertuigen) die bestaan uit modelbouw onderdelen en afvalmateriaal,bv oude wekkers,doppen,flessen,enz,enz.

De openingstijden zijn vrijdag van 17.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag/zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur.
Adres: Noorderhaven zuidzijde tegenover 54-58.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *